Vyradenie zásob – vplyv na daň z príjmov, DPH a účtovníctvo - Jašurková, Katarína
Článok sa venuje zásobám v podnikaní. Pri posudzovaní zásob, ich obstarania alebo vyskladnenia je dôležité vedieť, že iné parametre a predpoklady platia z pohľadu účtovníctva a inak ich posudzuje a limituje daňová legislatíva. Oba právne predpisy, či už účtovný alebo daňový predpis, sú rovnako dôležité.