Splnomocnenie podnikateľa v konaní voči finančnej správe - Spišáková, Ingrid
Kto môže byť zástupcom, resp. splnomocnencom. Udelenie, prijatie a zánik plnomocenstva. Obsah plnomocenstva a vzory plnomocenstva. Zodpovednosť podnikateľa. Substitučné zastúpenie a poverenie. Prípad, ak podnikateľ nesplnomocní žiadneho zástupcu.