Účtovná závierka v sústave jednoduchého účtovníctva za rok 2025 - Marková, Jana
Právna úprava účtovnej závierky. Postup prác pri zostavovaní účtovnej závierky s príkladmi. Účtovné uzávierkové operácie v účtovných knihách. Zostavenie účtovnej závierky a účtovné výkazy. Komplexný príklad.