Hybridné hrozby v digitálnom veku: Analýza a stratégie - Vráb, František, 1975-
Cieľom tohto článku je analyzovať komplexné prostredie hybridných hrozieb v digitálnom veku, so zameraním na ich špecifiká, dopady a stratégie zmierňovania. Skúmame, ako sa hybridné taktiky vyvíjajú, aké sú ich hlavné ciele a ako môžu štáty a organizácie efektívne reagovať na tieto výzvy. Tento článok prináša nový pohľad na problematiku hybridných hrozieb a ponúka komplexnú analýzu, čím prispieva k lepšiemu pochopeniu tohto komplexného fenoménu a jeho dôsledkov pre spoločnosť.