Aplikácia udržateľného jednania vo kontexte maloobchodu – faktory ovplyvňujúce spotrebiteľské správanie - Filipová, Alexandra, 1999-
Cieľom tohto príspevku je analyzovať vplyv udržateľnosti na spotrebiteľské správanie v maloobchode prostredníctvom porovnania konkrétnych spoločností v dvoch priemyselných odvetviach – módnom a nábytkárskom.