Is the Tourism Offer in the Banská Bystrica Region Moving Towards Greater Inclusion? - Marčeková, Radka
Cieľom článku je preskúmať mieru, do akej sú turistické objekty a zariadenia na Slovensku, konkrétne v Banskobystrickom kraji, prispôsobené pre návštevníkov so zdravotným postihnutím.