Prechodné ustanovenia (§ 32) - Winkler, Martin, 1975-
Uvedené prechodné ustanovenie sa nevzťahuje na nebankových veriteľov disponujúcich povolením podľa § 20 ZSÚ, ktorí sa môžu sami rozhodnúť, či budú v rámci tohto povolenia vykonávať spravovanie úverov alebo nie.