Open banking zůstává klíčovou příležitostí. Evropa míří k otevřeným financím - Dvořák, Ondřej
Európska smernica PSD2 pre siedmimi rokmi odštartovala revolúciu v prístupe k bankovým dátam. Koncept open banking, ktorý priniesla, si i dnes hľadá cestu k plnohodnotnej a širokej adopcii, avšak jeho prínosy sú už teraz nesporné. Česká republika patrí v adopcii medzi lídrov a pripravuje sa rovnako ako ostatné členské krajiny na ďalší krok - open financie.