Úskalí při implementaci treasury management systému - Kubátová, Klára
Implementácia TMS (Treasury Management System) môže byť pre banky a ďalšie finančné inštitúcie kľúčovým krokom k efektívnejšiemu fungovaniu treasury. Správne zvolený TMS nielen zjednoduší evidenciu obchodov, ale taktiež poskytne cenné údaje pre strategické rozhodnutia a presný reporting. Dokáže znížiť náklady, minimalizovať riziko chýb a uvoľniť kapacity tímu pre dôležitejšie úlohy. Zlá voľba systému však môže priniesť viac problémov ako úžitku.