Digitální zkušenost jako klíč k loajalitě klientů
Bankový sektor prechádza zásadnou premenou a tlak na digitálnu transformáciu nikdy nebol väčší. Zákazníci dnes očakávajú viac ako len základné služby - chcú bezproblémové digitálne zážitky, personalizované ponuky, rýchlosť a zároveň bezpečie. A pokiaľ to nedostanú, sú pripravení zmeniť poskytovateľa. Ako ukazuje štúdia spoločnosti Baringa zameraná na retailové bankovníctvo, banky síce vnímajú dôležitosť lojality, ale často im v jej budovaní bráni zastaraná technologická architektúra a roztrieštená stratégia.