Responsible and Sustainable Consumption: Understanding Drivers to Circular Economy Practices among Youth - Ubaidillah, Nur Zaimah
Cieľom štúdie je identifikovať faktory, ktoré ovplyvňujú prijímanie produktov obehového hospodárstva mladými ľuďmi v kontexte rozvojových ázijských krajín. Výsledky ukazujú, že postoj, environmentálne obavy, morálne normy, vnímaná kontrola správania a subjektívne normy významne ovplyvňujú prijímanie produktov obehového hospodárstva.