Back to the Future of Fashion: Circularity and Consumer Ethics - Novo-Corti, Isabel
Práca skúma hlavné faktory ovplyvňujúce prijatie praktík obehového hospodárstva v módnom priemysle so zameraním na udržateľné a etické správanie spotrebiteľov v digitálnej ére a budúce trendy v angažovanosti mladých dospelých.