Regional Disparities in R&D and Innovation Expenditures: A Comparison between the Bratislava Region and Other Slovak Regions - Kovács, Jozef, 1994-
Táto práca skúma regionálne rozdiely vo výdavkoch na výskum a inovácie v rámci Slovenska, s osobitným dôrazom na rozdiely medzi Bratislavským krajom a ostatnými regiónmi NUTS 2. Cieľom štúdie je identifikovať rozsah týchto rozdielov a posúdiť, či sú štatisticky významné.