Zmena klímy: Výzvy v poľnohospodárstve a vo vodnom hospodárstve - Vranovská, Andrea
Efektívna spolupráca medzi poľnohospodárstvom a vodným hospodárstvom v kontexte prebiehajúcej klimatickej zmeny si vyžaduje koordinované úsilie na miestnej, národnej aj medzinárodnej úrovni.