Arbes Technologies přichází s novým AML modulem. Finanční sektor posiluje obranu proti praní špinavých peněz
Na trhu s technológiami pre finančný sektor sa objavuje nové riešenie, ktoré cieli na oblasť boja proti praniu špinavých peňazí. Spoločnosť Arbes Technologies predstavila vlastný modul ARBES AML, určený bankám, poisťovniam, investičným spoločnostiam i ďalším finančným inštitúciám, ktoré musia plniť stále prísnejšie požiadavky v oblasti AML (Anti-Money Laundering) a KYC (Know Your Customer).