Rezervy v podnikateľskej praxi - Mintál, Ján
Tvorba rezerv ako osobitnej účtovnej kategórie má svoj nezastupiteľný význam v období uzatvárania účtovného obdobia. Opodstatnenosť rezerv vyplýva z ich špecifických funkcií, prostredníctvom ktorých sa zabezpečí správne vykazovanie výsledku hospodárenia. Rezervy v zákone o dani z príjmov.