Recent Developments in Corporate Taxation in the V4 Countries - Mazán, Tomáš, 1996-
Skúmanie vývoja zdaňovania právnických osôb v krajinách Vyšehradskej skupiny – na Slovensku, v Českej republike, Poľsku a Maďarsku. Rozbor, ako sa daňové politiky týchto krajín vyvíjali v priebehu času, identifikovanie kľúčových faktorov, ktoré viedli k týmto zmenám, a posúdenie ich vplyvu na podniky a širšiu ekonomiku.