Každá druhá mladá Slovenka túži stať sa podnikateľkou už tretí rok ich podporí grantový program spoločnosti Visa She's Next
Podnikateľky na Slovensku majú už tretíkrát možnosť zapojiť sa do globálneho grantového programu spoločnosti Visa She's Next. Slovenky môžu zabojovať o tri granty vo výške 5 000 EUR. K tomu získajú víťazky aj odborný mentoring, ktorého cieľom je podporiť rast ich podnikania.