Umelá inteligencia a líderstvo v novej ére - Taliga, Matej
Vzostup umelej inteligencie zásadne mení firemnú stratégiu. AI už nie je len nástrojom, stáva sa strategickou nevyhnutnosťou a jedinečnou príležitosťou na pretvorenie odvetví a získanie konkurenčného náskoku. AI čoraz viac poháňa transformáciu a lídri musia reagovať na to, ako vplýva na pracovnú silu. Ak chcú organizácie v ére AI uspieť, musia podporovať inovácie, posilňovať svoje tímy a odvážne prijímať rozhodnutia pre budúcnosť. To znamená integráciu generatívnej AI, rozvoj nových zručností a otvorenie technológií širšiemu okruhu používateľov.