Globálny pokles angažovanosti zamestnancov: ako naň reagovať ako líder - Lukáč, Michal
Nová štúdia od spoločnosti Gallup odhaľuje znepokojujúci trend – angažovanosť zamestnancov klesla na úroveň, ktorú dosiahla počas pandemických lockdownov. Najväčší problém? Vyhorenie manažérov. A ešte jedno zistenie na úvod: Slovensko patrí medzi krajiny s najnižšími hodnotami v Európe.