Umelá inteligencia pri výbere manažérov alebo keď robot hľadá šéfa - Šulík, Igor
AI ako nevyhnutná súčasť náborových procesov. Zatiaľ čo technologický sektor s AI experimentuje už roky, retail sa nachádza v špecifickej situácii. Na jednej strane potrebuje rýchlo obsadzovať veľké množstvo pozícií, na druhej strane pri výbere vrcholových manažérov ide o príliš veľa na to, aby sa rozhodnutia prenechali výlučne algoritmom. Táto dualita vytvára fascinujúci priestor, v ktorom sa stretávajú moderné technológie s tradičným ľudským úsudkom.