Venujte pozornosť kyberbezpečnosti, inak stratíte zákazníkov
AI podvody a bezpečnosť platieb, ktoré ovplyvňujú fungovanie menších podnikov a dôveru ich zákazníkov. Množina programov Visa pre podporu MSP.