Local Government in Ukraine - Jesenko, Michal
Táto štúdia sa zameriava na podrobné preskúmanie právnych základov miestnej samosprávy, poskytuje komplexný prehľad hlavných právnych predpisov upravujúcich miestnu samosprávu na Ukrajine a analyzuje kľúčové ustanovenia Ústavy Ukrajiny, ako aj zákony a nariadenia prijaté v rámci systému miestnej samosprávy.