Employer Obligations in the Supplementary Pension Scheme in the Slovak Republic - Križan, Viktor
Tento článok analyzuje právnu povahu, rozsah a odôvodnenie povinností zamestnávateľa v rámci doplnkového dôchodkového sporenia na Slovensku (tretí pilier), ako ho upravuje zákon č. 650/2004 Z. z. Tieto povinnosti zaraďuje do viacpilierovej reformy po roku 2003 a hybridného dizajnu tretieho piliera, ktorý kombinuje dobrovoľnú účasť s povinnou účasťou zamestnávateľa a zamestnancov pre vybrané profesijné skupiny.