Zdravotná dokumentácia a národný zdravotnícky informačný systém - Fedorová, Katarína
Zdravotná dokumentácia z hľadiska ochrany osobných údajov. Elektronická zdravotná knižka. Poskytovanie a sprístupnenie údajov zo zdravotnej dokumentácie. Zabezpečenie a uchovávanie zdravotnej dokumentácie. Národný zdravotnícky informačný systém. Povinnosti súvisiace so zdravotnou dokumentáciou.