Lessons from the Pandemic: an Empirical Study on Consumer Behavior Changes and Predicting its Future Evolution - Hudáková, Lucia
Pandémia COVID-19 spôsobila, že spotrebitelia pocítili dôsledky tohto zmeneného prostredia a prispôsobili svoje správanie. Cieľom výskumu je preskúmať zmeny v správaní spotrebiteľov počas pandémie a načrtnúť vývojové trendy do budúcnosti. Na usmernenie výskumného procesu bolo formulovaných päť hypotéz, pričom hlavná sa zamerala na preskúmanie možnosti, že niektoré zmeny, ku ktorým došlo počas pandémie, pretrvali aj po jej skončení.