Stratégie zodpovednej spotreby generácie Z ako východisko pre zodpovednú produkciu podnikov - Bartková, Lucia
Cieľom článku je analyzovať postoje a preferencie mladých spotrebiteľov na Slovensku v oblasti udržateľnej spotreby a identifikovať, o ktoré stratégie udržateľného správania majú najväčší záujem. Na základe výsledkov výskumu článok navrhuje certifikovateľný rámec udržateľnej produkcie pre slovenské podniky, ktorý zohľadňuje zistené spotrebiteľské očakávania.