Verejné obstarávanie v telekomunikáciách - Siminská, Eva
Telekomunikácie patria medzi veľmi dynamicky rozvíjajúce sa odvetvia, s čím súvisí aj dynamika verejných obstarávaní. Správnemu postupu môžu napomôcť aj prípady z rozhodovacej praxe, ktoré v článku prinášame.