Biometánový sektor na Slovensku postupne napreduje a panuje v ňom mierny optimizmus, naďalej však čelí viacerým výzvam - Jurkovič, Peter
Biometánový sektor na Slovensku krok po kroku napreduje a panuje v ňom mierny optimizmus. Naďalej však čelí viacerým výzvam, medzi ktoré patrí neistota investorov z dôvodu chýbajúcej prevádzkovej podpory, budovanie prípojok, prieťahy v konaniach, administratívna náročnosť schvaľovacích procesov či odpor časti verejnosti voči budovaniu nových biometánových staníc.