Slováci stále dôverujú plynu - Kvasňovský, Richard
Až dve tretiny slovenských domácností v rodinných domoch vykuruje zemným plynom. Prieskum na vzorke 1050 respondentov žijúcich v rodinných domoch ukázal, že ľudia častejšie zostávajú verní existujúcemu spôsobu vykurovania, a teda zemnému plynu.