Nafta a vodík – projekt HyStorage - Zavada, Roman
Prekvapili sme Vás? Dnes to nie je článok k projektu HENRI? Áno, správne čítate. Spoločnosť NAFTA rozvíja alebo je partnerom viacerých vodíkových projektov. Jedným z nich je projekt HyStorage.