Security and Legal Aspects of Tourism: Literature Review - Hamarnehová, Iveta
Vykonanie systematického prehľadu literatúry o bezpečnostných a právnych aspektoch cestovného ruchu, identifikovanie kľúčových teoretických rámcov a výskumných trendov, rozbor vznikajúcich výziev, ako je kybernetická kriminalita, rizík súvisiacich s klímou a právnych predpisov po pandémii a navrhnutie odporúčaní na zvýšenie odolnosti a udržateľnosti sektora cestovného ruchu.