Fyzické útoky na peňažné automaty: Typológia a trendy - Lencsés, Lukáš
Skúmanie rastúcieho problému fyzických útokov na bankomaty, definujovanie bezpečnostných prvkov týchto zariadení, klasifikovanie typológie útokov a vyhodnocovanie štatistických trendov pre Európsku úniu a Slovensko s využitím verejne dostupných správ.