Critical Thinking and the Future of Electromobility: Preparing Economics and Management Students for Leadership in Sustainable Transport - Richnák, Patrik, 1988-
Rozvoj elektromobility predstavuje transformačnú zmenu v dopravných systémoch s hlbokými ekonomickými, environmentálnymi a sociálnymi dôsledkami. Efektívne vedenie v tejto oblasti si vyžaduje nielen technické znalosti, ale aj kritické myslenie na hodnotenie ekonomickej životaschopnosti, politických rámcov a výsledkov udržateľnosti. Skúmanie, ako študenti ekonómie a manažmentu vnímajú, chápu a kriticky hodnotia výzvy a príležitosti spojené s elektromobilitou, so zameraním na ich prípravu na budúce vedúce pozície v oblasti udržateľnej dopravy.