Válečná ekonomika: Jak připravit stát, firmy i pojišťovny na krizi - Kovácsová, Kateřina
V dôsledku narastajúcich hybridných a kybernetických hrozieb bol uskutočnený seminár: "WAR ECONOMY - ako funguje ekonomika v dobe bezprostrednej krízy?", ktorý spojil bezpečnostných analytikov, diplomatov, ekonómov a zástupcov armády. Cieľom bolo diskutovať, že môže poistný sektor urobiť pre zvýšenie odolnosti štátu i bezpečnosti.