Fenomén doby: podpojištění - Pechová, Lucie
Živelné katastrofy v poslednej dobe ukázali, že škody na domoch významne prevyšujú čiastky uvedené v poistných zmluvách. Česi tak majú svoje domovy podpoistené o 42%. Česká asociácia poisťovní tento fenomén dlhodobo sleduje a analyzuje a v roku 2025 spustila kampaň "60% nestačí". Tá ma za úlohu klientom riziko podpoistenia vysvetliť a napraviť.