Nové povodňové mapy - Garassy, Ladislav
Nové povodňové mapy spolu s modernými nástrojmi pre ich analýzu a validáciu kombinované s ďalšími informáciami z oblasti meteorológie, hydrológie a klimatológie prinášajú poisťovniam vyššiu transparentnosť a objektivitu. To umožňuje dátovo podložené rozhodnutia tam, kde predtým hrala úlohu predovšetkým výpoveď klienta a miestnu znalosť. Výsledkom je presnejšie a spravodlivejšie hodnotenie rizika a efektívnejšie riadenie poistných zmlúv.