Finančná kontrola v roku 2026 - Konečná Veverková, Ingrid
Od 1. januára 2026 nadobúda účinnosť novela zákona o finančnej kontrole a audite, ktorá prináša zmeny vo výkone finančnej kontroly v obciach, vyšších územných celkoch a v nimi zriadených rozpočtových a príspevkových organizáciách. Článok upozorňuje na najdôležitejšie zmeny vo výkone finančnej kontroly.