Starting again: National Spatial Planning and the Quest for Compact Growth in Ireland - Hualuoye, Yang
Predstavenie Národnej priestorovej stratégie pre Írsko, ktorej cieľom bolo zvýšiť výstavbu bytov a uvoľniť obmedzenia týkajúce sa výšky miest, čím sa vytvorili podmienky pre zvyšovanie hustoty obytných budov. Keďže Národný plánovací rámec stanovuje plány do roku 2040 a podlieha pravidelnej revízii, tento článok skúma počiatočné vnímanie jeho obsahu a vyhliadky na jeho implementáciu.