With or without? For or against? Berlin’s Housing Policy and Financial Investors - Bernt, Matthias
Článok skúma vzťahy medzi miestnymi bytovými politikami a globálnymi korporátnymi prenajímateľmi v Berlíne v Nemecku. Autori zistili, že medzi miestnymi samosprávami a finančnými investormi sa zatiaľ nevyvinuli žiadne stabilné partnerstvá a identifikujú niekoľko faktorov, ktoré vysvetľujú nedostatok angažovanosti pri budovaní dlhodobej spolupráce na oboch stranách.