Digitálna transformácia a rozširovanie inovačného potenciálu na riešenie výziev Spoločnosti 5.0 - Vidová, Jarmila, 1967-
Spoločnosť 5.0, ktorá je zameraná predovšetkým na ľudí, potrebu zvyšovania digitálnych zručností, možnosti rozširovania inovačného potenciálu, ktorý je v podstate základom digitálnej transformácie. Digitálna transformácia, ako komplexný a rozsiahly proces ponúka nové príležitosti, ktoré vytvoria úplne nové pracovné miesta, nové produktové inovácie, ktoré budú ľudia môcť využiť v reálnom živote na efektívne plnenie meniacich sa obchodných a trhových požiadaviek a zvýšenie sociálnej pohody.