The Impact of Crisis on the Performance of Managerial Functions - a Systematic Literature Review - Mihalčín, Samuel, 1999-
Analýza dopadu krízových situácií na manažérske funkcie v organizáciách. Cieľom je identifikovať a vyhodnotiť kľúčové zmeny, ktoré manažéri uplatňujú v krízových situáciách a zároveň skúmať, ako sa manažérske funkcie vyvíjajú a adaptujú v reakcii na nepredvídateľné udalosti.