Umelá inteligencia v súčasnom vzdelávaní (2.) Výzvy pre učiteľov a žiakov - Juszczyk, Stanislaw
Predstavuje utilitárne otázky súvisiace s tým, aby sa učitelia oboznámili s umelou inteligenciou, jej využívaním v procese vzdelávania žiakov, vrátane konkrétnych problémov, s ktorými sa stretávajú pri jej používaní aj využívaním žiakmi pri úlohách.