Zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 61/2015 Z. z. O odbornom vzdelávaní a príprave - Pivarníková, Lucia
Zaoberá sa novelizáciou zákona č. 61/2015 Z. z. o odbornom vzdelávaní a príprave. Zameriava sa na zavedenie agentúrneho systému duálneho vzdelávania a rozšírenie praktických vyučovacích možností. Analyzuje modernizáciu vzdelávacieho systému prostredníctvom odborných stáží a digitálnej odbornej praxe a predstaví aj zmeny v administrácii, ktoré znamenajú zjednodušenie pre školy a zriaďovateľov.