Finančná kontrola v školách a školských zariadeniach Po novele zákona - Konečná Veverková, Ingrid
Upozorňuje sa na novelu zákona č. 357/2015 Z. z. o finančnej kontrole a audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorá bola vykonaná zákonom č. 294/2025 Z. z. a ktorá nadobudne účinnosť 1. januára 2026. Zameriava sa na dôležité zmeny vo výkone finančnej kontroly a odpovie na najčastejšie otázky, ktoré súvisia s výkonom finančnej kontroly v školách a školských zariadeniach. Pozornosť venuje aj súkromným a cirkevným školám a školským zariadeniam, ktoré sa často pýtajú, či sú povinné vykonávať finančnú kontrolu.