Skupina platiteľov dane z pridanej hodnoty v praxi - Oravský, Róbert
Problematika skupinovej registrácie platiteľov DPH je pomerne známa, avšak len málokto má reálnu možnosť sa s touto témou stretnúť v praxi. Daná problematika je o to zaujímavejšia, nakoľko sa v ostatnom čase pomerne často spomína pripravovaný inštitút, keď správca dane bude môcť z úradnej moci zaregistrovať jednotlivé subjekty do jednej skupiny platiteľov DPH, ak sa preukáže, že sú finančne, ekonomicky alebo organizačne prepojení.