Príplatok za hodnotenie pedagogického zamestnanca a odborného zamestnanca (2.) Aktuálne zmeny v zákone o odmeňovaní zamestnancov - Drotár, Matej
V pokračovaní sa zaoberá novelizáciou zákona č. 553/2003 Z. z., ktorou sa zavádza nový príplatok za hodnotenie pedagogických a odborných zamestnancov, pričom opisuje pravidlá a režimy priznávania tohto príplatku. Zároveň uvádza kritériá hodnotenia, okolnosti priznávania, odobratia príplatku, ako aj možnosti zmien výsledkov hodnotenia a ich vplyv na vyplácanie príplatku.