Selected Learning Styles and Cognitive Styles in Further Professional Education under Conditions of Digitalisation of the Economy - Matulčíková, Marta, 1964-
Digitalizácia ekonomiky si vyžaduje rozvoj vzdelávacích aktivít so zameraním na vedomosti a zručnosti, ktoré podporujú inovácie v IKT. Práca identifikuje typ ďalšieho vzdelávania účastníkov na základe Flemingových štýlov učenia (štýly učenia VARK) a charakterizuje dosiahnutie stanovených vzdelávacích cieľov v rozvoji vedomostí a zručností v oblasti IKT, rozdelených na kognitívne, psychomotorické a afektívne vzdelávacie ciele v ďalšom odbornom vzdelávaní a zameriava sa na aplikovateľnosť niektorých štýlov učenia a vyučovania v ďalšom odbornom vzdelávaní.