Balancing Act: AI’s Role in Reconciling Economic Growth and Environmental Sustainability - Schlesinger, Erich, 1995-
Analýza potenciálu umelej inteligencie ako sprostredkovateľa súboja medzi tvorbou bohatstva a ochranou životného prostredia. Skúmanie aplikácií v reálnom svete, kde umelá inteligencia už umožňuje inovatívne riešenia.