Skúšobná doba a dôsledky jej nedohodnutia v pracovnej zmluve - Petríková, Lucia
Dohodnutie skúšobnej doby v pracovnej zmluve je pre väčšinu zamestnávateľov samozrejmosťou. Aká je dĺžka skúšobnej doby? Aké následky má nedohodnutie skúšobnej doby v písomnej forme v pracovnej zmluve?